Ads 468x60px

Social Icons

luni, 17 decembrie 2012

Jocurile cu lupte tot mai realiste

Luptele sunt reprezentate de catre sporturile de contact, de obicei intre 2 adversari, care isi vor folosi mainile si/sau picioarele cu scopul de a castiga batalia. Luptele sunt folosite inca din cele mai vechi timpuri, oamenii primitivi luptandu-se pentru suprematie, pentru hrana, pentru supravietuire. Luptele se folosesc si in ziua de astazi, acestea fiind insa ilegale. Insa, de foarte multa vreme oamenii au creat sporturi in care 2 adversari se lupta pentru a distra publicul si pentru a castiga diferite titluri de campion si desigur, banii nu au cum sa lipseasca de aici. Astfel, exista multe sporturi in care 2 luptatori stau fata in fata si se lupta dupa anumite reguli folosindu-si doar bratele in sporturi precum boxul, bratele si picioarele in sporturi mai dure precum karate, kick – boxing si multe altele.

Aceste sporturi nu pot fi practicate de catre oricine, fiind foarte solicitante. Astfel, luptatorii isi vor folosi absolut toti muschii corpului, iar luptatorul care are reflexele cele mai bune, luptatorul care gandeste cel mai limpede si care are o strategie de lupta bine pusa la punct, va castiga.

Oamenii adora aceste sporturi de contact si au chiar optiunea de a paria pe cel pe care il considera cel mai bun intr-o lupta, putand castiga sume frumoase de bani. Asadar, datorita multimii care adora luptele, pe piata au aparut o sumedenie de jocuri cu lupte de tot felul. Copiii au ocazia in aceste jocuri sa participe la diferite concursuri si sa devina campioni. Intradevar, sunt jocuri care implica foarte mult violenta, insa cei mici pot invata multe din aceste jocuri cu lupte. Ei pot invata despre felul in care iti poti controla reflexele, isi pot dezvolta gandirea abordand diverse tactici de lupta care sa ii duca spre victorie, intuitia deoarece este nevoie de aceasta pentru a putea sti dinainte ce miscare va folosi adversarul direct. Desigur, copiii trebuie supravegheati cu atentie si invatati de catre parinti sa nu foloseasca miscarile invatate in aceasta lume virtuala si pe strada, in viata reala doar daca trebuie sa se apere.

Jocurile cu lupte online sunt foarte variate, relativ simple deoarece nu implica instalarea acestora si sunt jucate de foarte multa lume, de la copii, pana la adulti. Acestea sunt printre cele mai cautate jocuri, sporturile cu lupte fiind foarte populare. Chiar daca la o prima vedere dumneavoastra aveti impresia ca jocurile cu lupte par a fi jucate doar de baieti datorita faptului ca implica multa violenta, va inselati. Exista si fete care practica sporturi de contact si fete care vor sa invete tehnici de autoaparare.

Acesta este un guest post.