Ads 468x60px

Social Icons

vineri, 28 decembrie 2012

Mesaje de La multi ani - SMS-uri cu urari de anul nou

La fel ca în fiecare an de Revelion, mesajele şi SMS-urile trimise intre oamenii din întreaga lume sunt de ordinul sutelor de milioane. Mesaje cu urări de bine pentru cei dragi, sau urări comice pentru a începe anul cu zâmbetul pe bune sunt trimise de în ajunul anului nou. Aşa cum am făcut şi cu ocazia „Moşilor” Nicolae şi Crăciun, mai jos am selectat câteva dintre cele mai interesante şi mai amuzante mesaje pe care le puteţi trimite celor dragi de anul nou.

„Previziuni meteo de REVELION 2013: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou fericit!”

„Noul an să va aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!”

„Lovi-te-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani / Şi un bilet cu La mulţi ani!”

„În noaptea dintre ani, când te îndopi cu porc şi cu salată de boef de n-ai timp nici să suspini... eu îţi aduc aminte că nu e bine să consumi excesiv sare, zahăr şi grăsimi!”

„În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri. Un an minunat!”


"Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus"

"Treci peste tot ce-a fost, crede în tine! Anul Nou e o carte deschisă cu multe reţete ale succesului, tu alege doar ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere în 2013"

"La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc"

"Iţi doresc ca în anul 2013 să ai parte de 12 luni de sănatate, 52 de săptamani fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8.760 ore de înţelepciune, 525.600 minute de distracţie şi în final 31.536.000 de secunde petrecute alături de persoana pe care o iubeşti! Îţi urez un An Nou plin de fericire şi linişte sufletească La Mulţi Ani!"

"Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie.

"Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheaţă de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi. La mulţi ani!"

"Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!"